Explorers girls

Hallo Allemaal.
Wij zijn een groep meiden van 14 t/m 17 jaar. We draaien elke week op vrijdag avond onze opkomst van 20:00 tot 22:00 uur. Op dit ogenblik Abestaat de groep uit 17 meiden en 2 man begeleiding. Bij Scouting Nederland staan we ingeschreven als Explorers-meisjes Afdeling 414. Wij hebben in het Scoutinggebouw ons eigen hok. Dit wordt altijd ingericht naar de wensen van de zittende Sherpagroep.

Programma’s.

Als Explorers-meisjesgroep hebben we de meest uitlopende programma’s. O.a. Vossenjacht, koken, hok schilderen, bosspel, songfestival enz.
Verder hebben we een jaarlijkse winterdropping met de Explorers-jongens/Rowans van onze groep. En gaan we een dag wandelen in de Ardennen met Explorers-jongens en Roverscouts/ Pivo’s

Zomerkamp

Aan het einde van het schooljaar gaan we dan nog een week op kamp. In 2003 zijn we in s’Gravenzande op kamp geweest.In 2004 zaten we in Zeeland en in 2005 hadden we groepskamp. In 2006 naar Luxemburg Wilz Dit jaar gaan we op kamp in Duitsland. Om wat extra’s te doen op kamp en opkomsten halen we nog oudpapier op om wat bij te verdienen voor de speltakkas. Verder willen we dit jaar mee doen aan de rommelmarkt van de Explorers-jongens. Ook hebben we binnen onze Explorers-meisjesgroep een bestuur. Dit bestaat nu uit Carmen, Sanne en Marijn.

Meer info!

Wil je nog meer weten over de Explorers-meisjes van Scoutinggroep de Landgraaf? Kom het dan maar eens even vragen op vrijdag avond!

Groetjes van de Sherpa’s