Welpen

Hoi allemaal!

De Welpen jongens hebben iedere zaterdag opkomst van 15.00 uur tot 17.00 uur. We spelen het scoutingspel in het jungle thema, gebaseerd op het verhaal van Jungleboek. Dit doen we in onze welpenzaal in het gebouw, rondom het gebouw en ook vaak op de Brunssummerheide. In het bos doen we spannende spellen en trekken we er samen op uit in de natuur, uiteraard met respect voor de natuur en elkaar. 

Wat we doen

Iedere week beleven we spannende avonturen waar we ook nog eens veel van leren, zoals samenwerken, communiceren, hulpvaardig zijn en we leren veel scouting vaardigheden. We werken samen aan het behalen van insignes voor bijvoorbeeld EHBO, knopen en sjorren, vuur maken, koken, sport, natuur, veiligheid enz. Naast het uitdagende en leerzame programma is er ook altijd ruimte voor vrij spel, zodat de jongens samen kunnen spelen en actief zijn. 

Kamp

We gaan ieder jaar in de zomer een week samen op kamp. Het kamp heeft altijd een thema waarin we ons spel spelen die week. We blijven meestal in de regio, zodat de afstand tot thuis niet te groot is. Er is ieder jaar een vader-zoon (opvoeder/verzorger) weekend, dat altijd zorgt voor veel plezier. We nemen ook deel aan de gezamenlijke activiteiten van scouting de Landgraaf, zoals bijvoorbeeld het inluiden en het Pinksterweekend en soms nemen we deel aan regio-activiteiten. 

Speltak leiding

De Welpen worden hierin begeleid door ervaren en betrouwbare stafleden. Dit zijn mannen en vrouwen in variabele leeftijden, die scouting een warm hart toedragen. 

Ook meedoen?

Kom dan gerust eens langs om kennis te maken en een opkomst mee te doen. We kijken ernaar uit om jou te ontmoeten! 

Verantwoordelijk staflid

Voornaam en achternaam

Persoonlijke begroeting en voorstel tekst. Dit is een faketekst. Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van tekst op deze plek. Wat u hier leest is een voorbeeldtekst. Deze wordt later vervangen door de uiteindelijke tekst, die nu nog niet bekend is. De faketekst is dus een tekst die eigenlijk nergens over gaat. Het grappige is, dat mensen deze toch vaak lezen. Zelfs als men weet dat het om een faketekst gaat, lezen ze toch door.

Oudervertegen-woordiger

Gijs Habets
Stef VanderBroeck
Gijs Habets
Stef VanderBroeck
Gijs Habets
Stef VanderBroeck
Gijs Habets
Stef VanderBroeck
Gijs Habets
Stef VanderBroeck
Gijs Habets
Stef VanderBroeck

Gijs Habets
Stef VanderBroeck
Gijs Habets
Stef VanderBroeck
Gijs Habets
Stef VanderBroeck
Gijs Habets
Stef VanderBroeck

Aankomende activiteiten

Kalender

Bekijk alle activiteiten van alle speltakken
in een handig overzicht

juli 2024
madiwodovrzazo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4

Zin in avontuur?

Op zoek naar een avontuurlijke en leerzame ervaring voor uw kind? Of wilt u zelf lid worden van onze gezellige scoutinggroep? Neem contact met ons op voor meer informatie.