Bevers

Hoi allemaal!

Welkom bij de bevers van Scouting de Landgraaf, de leukste groep voor kinderen tussen de ‘vier en een half’ en zeven jaar oud, die houden van avontuur en plezier maken.

Wat we doen

Bij ons draait alles om spelen en ontdekken in de natuur. We hebben een fantastisch programma waarbij we elke week samen op avontuur gaan in ons denkbeeldig dorpje Hotsjietonia. Hier wonen allerlei bijzondere figuren zoals Stuiter, Rebbel en Bas Bos, Fleur en Keet Kleur, Noa, Professor Plof, Sterre en Steva Stroom en Rozemarijn, die ons van alles leren over de natuur en hoe we daar goed voor kunnen zorgen. Bij de bevers ligt de nadruk op samenwerking en plezier maken. We spelen leuke spelletjes, knutselen erop los en ontdekken de leukste dingen. Maar we doen ook allerlei uitdagende activiteiten zoals klimmen, speurtochten en spannende bosspellen. 

Kamp

Bovendien gaan we één à twee keer per jaar op kamp, waarop we een paar dagen lang nóg meer avonturen beleven en nieuwe vriendjes maken. We slapen in tenten, maken kampvuurtjes en ontdekken de mooiste plekjes in de natuur. 

Speltak leiding

Onze beverleiding bestaat uit enthousiaste en deskundige leden die er altijd voor zorgt dat we veilig en gezellig samen spelen en ontdekken. Bij de bevers is iedereen welkom en je mag altijd meedoen om te kijken of het iets voor jou is. 

Ook meedoen?

Dus ben jij een avontuurlijk kind tussen de vier en een half en zeven jaar oud en wil je samen met ons de leukste avonturen beleven? Kom dan gerust eens langs om kennis te maken en een opkomst mee te doen. We kijken ernaar uit om jou te ontmoeten! 

Verantwoordelijk staflid

Voornaam en achternaam

Persoonlijke begroeting en voorstel tekst. Dit is een faketekst. Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van tekst op deze plek. Wat u hier leest is een voorbeeldtekst. Deze wordt later vervangen door de uiteindelijke tekst, die nu nog niet bekend is. De faketekst is dus een tekst die eigenlijk nergens over gaat. Het grappige is, dat mensen deze toch vaak lezen. Zelfs als men weet dat het om een faketekst gaat, lezen ze toch door.

Oudervertegen-woordiger

Gijs Habets
Stef VanderBroeck
Gijs Habets
Stef VanderBroeck
Gijs Habets
Stef VanderBroeck
Gijs Habets
Stef VanderBroeck
Gijs Habets
Stef VanderBroeck
Gijs Habets
Stef VanderBroeck

Gijs Habets
Stef VanderBroeck
Gijs Habets
Stef VanderBroeck
Gijs Habets
Stef VanderBroeck
Gijs Habets
Stef VanderBroeck

Aankomende activiteiten

Kalender

Bekijk alle activiteiten van alle speltakken
in een handig overzicht

december 2023
madiwodovrzazo
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
20:00
- 23:00
Bergschoen2
Greppeltocht
??
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7

Zin in avontuur?

Op zoek naar een avontuurlijke en leerzame ervaring voor uw kind? Of wilt u zelf lid worden van onze gezellige scoutinggroep? Neem contact met ons op voor meer informatie.